A Caliph of Allah. An Ummah of Rasulullah. A Zaujah of a great Imam. And a great Mom to be insyaAllah. :)

"Salam sayang buat semua. Jika ada yang kurang, moga ada yang sudi tambahkan. Jika ada yang salah, moga ada yang sudi perbetulkan. Jika ada komen yang membina, dipersilakan memberi pandangan, kerana niatku hanyalah untuk berdakwah. Moga pahala ini yang akan menemaniku di SyurgaNya, tempat terindah dan kekal di alam sana. Adakah semua kisah yang ditulis ini berkaitan dengan diri saya? Ya atau tidak, biarlah Allah sahaja yang mengetahuinya, kerana saya bimbang timbulnya penyakit hati seperti 'riak' dan 'cemburu' dalam diri saya dan pembaca. Saya tidak akan membenarkan atau menafikannya. Terpulang kepada pembaca untuk menilai. Apa yang penting, kutiplah sebanyak mana mutiara hikmah yang terdapat di dalamnya. Saya nukilkan blog ini untuk semua. Wahai para daie dan daie'ah, dengan lafaz Bismillah, selamat membaca." :)

Wednesday, 2 January 2013

Her Day.. =)

  
 

Selamat mendaftarkan diri ke sekolah baru adikku Niadiana Najiha. Selamat memulakan kehidupan di asrama. Kakak akan selalu rindukan Nia. Semoga berjaya ye. Jangan sedih, niat kita hanya satu, iaitu menuntut ilmu keranaNya. We love you. =) 


Waktu petang di asrama. Walaupun baru sehari dia duduk di asrama, kami dah datang melawat dia. Sungguh, dia anak manja atau kami yang rindu sangat dengan dia?  =)
                          1 comment: